Assalamualaikum WBT. Saya Zahidi. Isteri saya Ruhaya. Kami suami-isteri merupakan Public Gold Authorized Dealer. Kami telah mengenali Public Gold sejak sebelum zaman PKP lagi. Tetapi kami tidak ambil peduli apa itu Public Gold, apa program yang ditawarkan, apa produk utama, dan sebagainya. Sehinggalah Julai 2022, kami mula menyimpan hasrat dan minat untuk mengetahui lebih lanjut tentang Public Gold.

Pertama : Kejayaan & Energy
Daripada pemerhatian kami berdua tentang mereka yang menyertai Public Gold adalah mereka yang inginkan kejayaan untuk kaya. Dan mereka juga mempunyai energy yang kuat sebagai seorang leader.

Kedua : Ketirisan Simpanan Wang
Kami pernah sedaya upaya untuk menyimpan wang di beberapa akaun separti Tabung Haji, ASNB, Akaun Bank. Tetapi simpanan tersebut jarang mencapai impian akhir seperti mana yang kami harapkan. Selalunya “terguna pakai” sewaktu musim tertentu seperti musim perayaan, musim persekolahan anak dan lain-lain lagi. Maka terdetik untuk kami pindah simpanan dari cash kepada gold.

Ketiga : Ingin Memahami Ilmu Emas
Kami hanya tahu emas perhiasan tetapi tidak pernah terpikir tentang Gold Bar. Hasil daripada rujukan, emas tulen 999.9 ini kebanyakan disimpan oleh orang-orang kaya dan pihak VVIP sebagai harta yang boleh menjamin nilai yang kekal atau semakin meningkat dalam tempoh jangkamasa panjang.

Keempat : Ingin Jadikan Sebagai Side Income Passive
Jika kami menjadi Dealer, kami layak untuk menerima komisyen overiding 1-2% mengikut level dealer. Hanya dealer yang boleh membina empayar yang besar berbanding normal customer. Ini merupakan side income passive untuk keluarga.

Kelima : Cara Buka Akaun Yang Sangat Simple dan Sangat Murah
Iya, ini yang kami terkejut kerana untuk memiliki emas, modal yg diperlukan sangat besar.. selalunya rubuan ringgit. Tetapi apabila kami ditawarkan bukan akaun GAP dengan modal serendah RM100, ini sangat mudah dan meringkankan bebanan kewangan keluarga. Dalam masa yang sama, kami boleh membeli emas melalui akaun GAP bila-bila masa serendah RM100 juga. Semuanya online, tak perlu bersusah payah pergi ke cawangan atau bank.

Atas 5 sebab utama itulah, kami berdua suami isteri mendaftarkan diri masing-masing sebagai Normal Customer pada bulan Julai 2022 dan upgrade sebagai Public Gold Authorized Dealer pada bulan September 2022.

Hasrat dan impian kami adalah untuk menjadi Master Dealer dalam masa terdekat dengan melahirkan 300 pelanggan dengan personal sales RM300k dalam tempoh 12 bulan. Walaupun kami berdua adalah dealer, tetapi untuk urusan Pendaftaran Pelanggan Baru, kami hanya memberi fokus kepada satu PG Kod sahaja, iaitu PG00869670 – Ruhaya Binti Salleh. Jika Anda ingin bersama kami, membina kekayaan melalui simpanan emas dan menjana pendapatan pasif yang berterusan, boleh daftar akaun Public Gold secara PERCUMA sekarang >> DAFTAR PERCUMA <<