Zahidi & Ruhaya

Kami berdua merupakan pasangan suami isteri yang telah mendaftar sebagai dealer Public Gold sejak Oktober 2022. Untuk tujuan operasi perniagaan yang lebih fokus, kami bersepakat untuk menggunakan  hanya PG00869670, Ruhaya Salleh sebagai Code Introducer untuk pendaftaran pelanggan baharu.

Jika Anda ingin mendapat bimbingan terus daripada kami berdua dan menjadi sebahagian daripada keluarga besar simpanan emas Public Gold, sila Daftar PERCUMA di bawah ini.

Zahidi

Kepakaran dan minat Zahidi lebih kepada Pemasaran Digital yang memberi fokus kepada Web Design dengan pengalaman lebih 10 tahun.

Pengalaman kerja lebih 20 tahun sebagai staf pengurusan tertinggi di 2 buah koperasi telah memberi ilmu dan skill tentang pengurusan perniagaan, kewangan, keanggotaan koperasi.

Sejak 2022, Zahidi bekerja sendiri dengan syarikat IAZ Resources sebagai Web Designer dan dalam masa yang sama menjadi Pembimbing Emas Public Gold dengan lebih serius.

Info lanjut tentang Zahidi, klik sini

Mohd Zahidi Bin Halim Founder & Web Designer | IAZ Resources

Ruhaya

Lebih 21 tahun bekerja sebagai Nutritionist di Kementerian Kesihatan Malaysia. Sedang melanjutkan pengajian peringkat PhD di UKM, Bangi Selangor.

Terlibat secara sambilan sebagai Pembimbing Emas Public Gold dan merangkap sebagai business partner untuk memberi support kepada suaminya, Zahidi di dalam memberi ilmu simpanan emas kepada masyarakat.

Ruhaya Binti Salleh Nutritionist | Ministry of Health
Zahidi & Ruhaya | PG00869670